Termeni și condții de închiriere lanțuri antiderapante

Vă mulțumim că ați ales www.lanturiauto.com pentru a închiria lanțuri antiderapante. Sunt 8 modele de lanțuri pe care le oferim spre închiriere pentru autoturisme, SUV-uri, dube și microbuze. În funcție de dimensiunea anvelopelor și tipul autovehiculului noi vă oferim soluția perfectă.
Prin completarea formularului de contact din secțiunea de Închirieri lanțuri, vom putea oferi lanturi potrivite pentru vehiculul dumneavoastra.
Lanțurile închiriate pot fi folosite pentru acele vehicule pentru care s-a făcut comanda de chirie și pot fi montate doar pe dimensiunea solicitată.

Avantajul clientului!

Lanțurile închiriate sunt cu garanție FULL. Adică, în cazul în care lanțurile închirate se rup, se tocesc de la uzură excesivă sau apar alte defecte care duc la distrugerea lanțurilor, utilizatorul are obligația doar să achite o taxă suplimentară de 50 de lei. www.lanturiauto.com nu solicită achitarea lanțurilor în caz de distrugere, doar solicit returnarea lanțurilor cu toate componentele primite, dacă este cazul (cheie, geantă, mănuși, etc…)

Condiții:

Taxă de chirie

Taxa de chirie se calculează pe zi (24 de ore). Perioada minimă de închiriere este de 2 zile calendaristice. Nu există perioadă maximă de închiriere pentru lanțurile antiderapante. Prețul serviciului de închiriere pornește de la 17,00 lei cu TVA inclus / zi în funcție de modelul recomandat.

Plata chiriei

Lanțurile închiriate se achită la prețul întreg afișat pe site-ul www.lanturiauto.com (Se ia în calcul prețul întreg și nu prețul promoțional). După returnarea lanțurilor se scade valoarea zilelor închiriate și returnează diferența clientului pe loc, sau prin transfer bancar în maxim 5 zile lucrătoare.
Ex: Un set de lanțuri cu taxă de chirie 32 de lei / zi se închiriează pentru 3 zile. Costul chiriei este de 96 de lei. Clientul plătește 480 de lei în momentul ridicării a lanțurilor. La returnare primește înapoi 384 de lei. Daca lanțurile au fost expediate prin curier, se mai adaugă un cost de 19 lei fix, pentru transport. Taxa de transport la returnarea produselor este suportată de catre client.

Expediere lanțuri închiriate

Lanțurile închiriate care se trimit prin curierat rapid, se achită la curier ramburs valoarea lanțurilor +19 lei taxă de transport. Perioada de calcul pentru închiriere începe imediat în ziua de după expediere dacă aceasta este zi lucratoare, dacă nu, în prima zi lucratoare după ziua expediției. Termenul de închirere se încheie cu 1 zi înainte de receptionarea lanțurilor de către Sc Manmat Srl. Clientul are obligația de a furniza un cont bancar în care ne obligăm să returnăm diferența între taxă de chirie și prețul produslui. Nu returnăm bani prin ramburs, numerar prin curierat rapid. Sc Manmat Srl nu iși asumă eventualele întârzieri cuazate de curerat rapid

Ridicare personală

La ridicarea lanțurilor de la punctul nostru de lucru, din Săcele, B-dul Brașovului nr 66, județul Brașov, nu se calculeaza taxă de transport. Perioada de închiriere începe din momentul ridicării a lanțurilor și se încheie atunci când produsul este returnat.
Sc Manmat Srl, administratorul www.lanturiauto.com nu își asumă responsabilitatea defecțiunilor cauzate de lanțurile antiderapante. Clientul/utilizatorul are obligația să verifice compatibilitatea vehiculului cu echipamentele închiriate și/sau achiziționate. Utilizatorul rămâne răspunzător și după închirerea/utilizarea echipamentelor pentru orice defecțiune, deteriorare apărute la autovehicul. Sc Manmat Srl garantează împreună cu partenerul și/sau producătorul echipamentelor că, produsele comercializate/închiriate corespund standardelor UE și respectă toate normele în vigoare.